. Результати Міжнародного конкурсу з інформатики та комп’ютерної вправності «Бобер» 2017 - 25 Грудня 2017 - Борівська ЗОШ І-ІІІ ст. №1
Окружний опорний заклад "Борівська ЗОШ І-ІІІ ст. №1
ім Героя Радянського Союзу В.С.Колісника 
Борівської селищної ради"
Четвер, 28.03.2024, 19:45
ГоловнаРеєстраціяВхід Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Грудень » 25 » Результати Міжнародного конкурсу з інформатики та комп’ютерної вправності «Бобер» 2017
21:22
Результати Міжнародного конкурсу з інформатики та комп’ютерної вправності «Бобер» 2017

Ми живемо в епоху величезного впливу науково-технічного прогресу практично на всі сфери людської діяльності. Ледве встигають появитись нові технології, як вони стають застарілими, і їх замінюють ще новіші. Тому, щоб бути конкурентоздатним у своїй галузі, кожний фахівець повинен досконало володіти сучасними інформаційними та комунікативними технологіями. Значення шкільного курсу інформатики, у якому учні вивчають основні принципи та ознайомлюються з сучасними напрямками розвитку цих технологій, з кожним роком зростає.

Одним з важливих засобів зацікавлення учнів навчанням є проведення різного роду змагань. Зокрема, вибудувана струнка система учнівських олімпіад – від шкільної до міжнародної. Але такі олімпіади з інформатики проводяться лише з програмування. У них бере участь відносно невеликий процент дітей, та й величезний і цікавий пласт інформаційних технологій, які вивчаються в школі, несправедливо довгий час був поза учнівськими змаганнями. Ідея такого конкурсу виникла в 2003 році під час проведення в США Міжнародної Олімпіади з Інформатики у керівника литовської команди проф. Валентини Дагєне. Там же з’явилась і назва конкурсу. Відомий американський вислів про працьовитих і цілеспрямованих людей– «Busy as a beaver». Тому симпатичний бобер став символом цього турніру.

Перший конкурс був проведений у Литві в 2004 році. У наступному році в литовському місті Пасваліс одинадцять країн – Австрія, Данія, Естонія, Єгипет, Ізраїль, Латвія, Литва, Нідерланди, Німеччина, Польща, Фінляндія- утворили Міжнародну Спільноту «Бобер» Завдання Спільноти – розробка та узгодження завдань національних конкурсів країн-учасників з метою підвищення комп’ютерної грамотності дітей, ознайомлення і зацікавлення сучасними інформаційними технологіями, комп’ютерною технікою та літературою.

Форма проведення цього конкурсу подібна до аналогічних конкурсів з математики і фізики «Кенгуру» та «Левеня». Основна відмінність - всі завдання учні виконують на комп’ютері.

У цьому році учні учні Шийківської  школи уже вкотре взяли участь у  конкурсі (у минулому році у цьому конкурсі взяли участь 1 530 000 учнів з 30 країн світу) , і усі діти показали  лише добрі та відмінні результати (червоним сертифікатом відзначені учасники, що показали відмінний результат,  синім сертифікатом відзначені учасники з добрим результатом), а саме:

Червоні сертифікати:

Бурлачка Артем - 5 клас

Хухрянський Дмитро – 6 клас

Мальований Богдан – 6 клас

Сині сертифікати:

Хухрянський Іван – 4 клас

Гомон Данило – 8 клас

Горенко Лілія – 8 клас

P.S. Гомон Д. не хватило 2 балів до відмінного результату.

Чекаємо на нагородження!!!

Переглядів: 632 | Додав: Natalka | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024 Безкоштовний хостинг uCoz